Sprekersavond@AKIDA

tufail
Tufail Ghauharali
30/06/2023
Delen:

De eerste sprekersavond is een feit! Naast ons werk aan de Projectenkalender, optimalisatie van bouwprogramma's van overheden met kunstmatige intelligentie en het beheersen van projecten maken we graag kennis met nieuwe denkwijzen.

sprekersavond 1

Afgelopen woensdag hebben we ons laten inspireren door het levensverhaal van Glenn H.S. Weisz. Glenn is een bevlogen spreker, bekend van Canidream en een baas op het gebied van social impact door talentontwikkeling. Hierbij vormen (kern)waarden altijd de rode draad door zijn verhaal.

Glenn gaf ons onder andere mee dat de tijd beperkt is, dus denk na over wat jouw energie geeft! Waarden geven aan wat je als mens belangrijk vindt en zou willen nastreven. Tegelijkertijd geeft het je eigen grenzen aan. Zoals Glenn zei: ‘Vertaal je behoefte naar ambitie, daarna doel en tot slot een plan’.  

Beslissingen en gedrag zijn gebaseerd op externe stimulansen (zoals promotie, (verwachtingen van) vrienden/familie) en interne waarden. Probeer ervoor te zorgen dat het pad wat je kiest zowel qua externe stimulansen en interne waarden overeenkomt om ervoor te zorgen dat je het best uit jezelf kan halen.  

Aan AKIDA heeft Glenn meegegeven: ontdek de waarden van AKIDA in co-creatie en kijk of die matchen met de individuele waarden van elke werknemer. Kortom, genoeg stof tot nadenken in een vervolg brainstormsessie binnen AKIDA. 

Glenn, dank voor de gedeelde inzichten! Je geestdrift werkt aanstekelijk en helpt ons om met nog meer toewijding te werken aan onze doelen, zowel persoonlijk als bij AKIDA.