Contractmanager bij AKIDA: dit is wie we zoeken.

Tufail Blogs, News

Bij de grootste bedrijven heb je de kleinste impact. Denk daar maar eens over na. Terwijl je dat doet vertel ik je in het kort wat AKIDA doet. AKIDA zit in contract management in de bouw- en infrasector. Niks meer, niks minder. We begeleiden publieke opdrachtgevers met het op de markt zetten van opdrachten en we begeleiden de uitvoering van de opdracht. We zijn goed vertegenwoordigd bij waterschappen en provincies. En we zorgen er altijd voor dat de klant leert van ons, zodat hij de volgende keer een soortgelijke opdracht zelf uit kan voeren. Kennis moet je per slot van rekening delen.
Kennis ontwikkelen we samen met de TU Delft. We zitten in een contractmanagementlab bij de leerstoel publiek opdrachtgeverschap en hechten sterk aan het ontwikkelen en verspreiden van gefundeerde kennis en kunde op het pioniersveld contract management.

Werken bij AKIDA betekent werken in een jong team aan uitdagende projecten en bouwen aan het bureau. We zijn geen detacheerder en zullen je niet fulltime bij de klant parkeren, want we vinden het belangrijk dat er tijd is om uit het raam te staren. Dan doe je namelijk de beste ideeën op. Fouten maken vinden we ook niet erg, als je ze maar samen met ons maakt en niet te vaak dezelfde :).

We zijn op zoek naar een collega contract manager, iemand met een aantal jaren ervaring als contractmanager
in de bouw- en of infra. Iemand die het leuk vindt om kennis te ontwikkelen en over te dragen. Iemand die impact wil maken.

Ben je geïnteresseerd, voel je vrij om mij te bellen of te mailen.

Ik kijk uit naar je reactie.

Hartelijke groet,

Tufail Ghauharali